SZENTENDRE AD OTTHONT AZ APT PADEL TOUR VILÁGBAJNOKI SOROZAT EGYIK KIEMELKEDŐ ÁLLOMÁSÁNAK

A szentendrei Padel Club Bravos ad otthont a sportág legjelentősebb versenyének, az APT Padel Tour világbajnoki sorozat egyik kiemelkedő állomásának június 13–19. között – olvasható a nemzetisport.hu oldalon.

A tenisz és a fallabda legjobb tulajdonságait ötvöző, mexikói gyökerű sportág a legdinamikusabban fejlődő ütősportok egyike, amit már 15 millió ember játszik világszerte. Tavaly kiemelkedő sikereket ért el az ország a nemzetközi versenyeken, a hazai viadalok szervezésében és a nemzetközi sportdiplomáciában is, ennek köszönhetően júniusban Magyarország lesz az APT Padel Tour világbajnoki sorozat egyik állomása.

Az APT Padel Tour világbajnokság sorozat egyik állomása a 110 000 Euro díjazású APT PADEL OPEN Hungary verseny, a világszínvonalú Padel Club Bravosban kap helyet Szentendrén, ahová június második hetében a világranglistán kilencedik helyen álló portugál Miguel Oliveira is eljön.

A verseny beharangozó eseményeként Miguel Oliveira és Thomas Johansson teniszbajnok játszott baráti mérkőzést Sebestyén Balázs és Gianni Annoni oldalán.

sport, játék, szórakozás

PADEL - PADEL - PADEL

Padel: bajnokokat avatott az utánpótlás

A sportág első junior országos versenyének a szentendrei Padel Club Bravos adott otthont. Három korosztályban közel negyven ifjú padeles vett részt a versenyen. A Magyar

Nyitvatartás változás!

HÉTFŐ 09:00 – 21:00 KEDD 09:00 – 21:00 SZERDA 09:00 – 21:00 CSÜTÖRTÖK 09:00 – 21:00 PÉNTEK 09:00 – 21:00 SZOMBAT 09:00 – 21:00 VASÁRNAP

PÁLYAFOGLALÁS